Procesul nostru de recrutare

Aplicaţie online

Primul pas spre organizaţia noastră este prin instrumentul nostru de recrutare online. Aici puteţi încărca toate documentele dumneavoastră şi puteţi aplica la poziţiile la care doriţi. Cu doar câteva clicuri veţi fi mai aproape de viitorul  dumneavoastră profesional! De îndată ce candidatura dumneavoastră a fost încărcată în sistem veţi primi confirmarea acestui fapt prin email.

Preselecţie şi primul contact telefonic

În următorul pas din procesul de recrutare, recrutorul şi managerul direct vor evalua candidatura dumneavoastră şi prin prisma  cerinţelor poziţiilor vacante. În funcţie de poziţie, de numărul candidaturilor primite sau de domeniul în care candidaţi, acest proces poate necesita mai mult sau mai puţin timp . În cazul în care candidatura dumneavoastră  se remarcă pe durata acestui proces, veţi fi invitat la un interviu telefonic. Acesta este un prilej foarte bun de a vă cunoaşte mai bine şi totodată veţi avea posibilitatea de a pune întrebări şi de a clarifica eventuale neclarităţi.

Interviu personal cu Managerul Direct

Candidaţii identificaţi în timpul interviului telefonic cu abilităţile şi calificările necesare vor fi invitaţi la un interviu personal. În timpul interviului personal veţi avea oportunitatea de a discuta cu managerul direct despre poziţie, despre  angajator, şi despre aşteptările dumneavoastră în ceea ce priveşte această poziţie.

Aproape aţi terminat: oferta

După un interviu de succes cu Managerul Direct, vom pregăti oferta şi vă vom  contacta pentru a discuta următorii paşi. Vă rugăm să aveţi în vedere că întregul proces de recrutare poate dura între 6 – 10 săptămâni.

Descoperiţi E.ON pe cont propriu! Întâmpinăm cu braţele deschise persoane ambiţioase care sunt în căutarea unei interesante provocări în domeniul energiei globale şi care vor să beneficieze de structura unei companii internaţionale de succes.

Dacă aveţi întrebări cu privire la modul în care să aplicaţi, vă rugăm să nu ezitaţi să ne trasmiteţi un mesaj la HRdirect.RO@eon.com.

Sus

© E.ON România S.R.L. 2015