360_energy_challenge.jpg

Energy Challenge 2015 - O competiție pentru studenţii care conturează noi modele de business în lumea energiei

Fiindcă ne dorim dezvoltarea creativității studenților, stimularea acestora să participe activ la dezvoltarea carierei lor și prin alte metode decât cele academice, am conturat cadrul ideal unde studenții își pot testa ideile și cunoștințele construind un business ce poate servi uneia dintre cele mai stringente nevoi ale prezentului.

Energy Challenge reprezintă o competiție studențească unde cei mai buni și talentați studenți îşi folosesc la maximum creativitatea în dezvoltarea unor proiecte cu teme specifice.

Într-o economie dinamică este foarte important ca inginerii să conștientizeze impactul economic pe care îl au deciziile lor şi astfel, prin această competiție, dorim  să le oferim posibilitatea de a-și dezvolta abilități care să le permită să exceleze în aceste condiții.

Pe parcursul a două luni studenţii dezvoltă un studiu de caz pentru un serviciu pe care o campanie de utilităţi îl poate oferi clienților săi, cu respectarea unor indicații și direcții: propunere valorică extinsă, pe care o companie de utilități o poate oferi clienților săi; de ex.: servicii personalizate și proiecte energetice la cheie, sfaturi privind produsele și echipamentele consumatoare de energie, notificări timpurii, automatizare și management energetic, microgenerare.

În acest an am demarat competiția în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și Asociația Studenților Facultății de Instalații din Cluj Napoca și s-a adresat în principal studenților acestei universități.

Sus

© E.ON România S.R.L. 2015