Energy Challenge 2016

Energy Challenge 2016
O nouă ediție, o nouă provocare pentru studenții talentați și cu idei inovatoare

Bazat pe experiența și rezultatele deosebite ale ediției anterioare, în 2016 ne-am decis să ne extindem aria de acoperire a competiției și să invităm studenții de la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca și Universitatea ”Gheorghe Asachi” din Iași  să accepte provocarea și să se înscrie la competiție.

Scopul nostru rămâne același, de a dezvoltarea creativității studenților, stimularea acestora să participe activ la dezvoltarea carierei lor și prin alte metode decât cele academic. Astfel am conturat cadrul ideal unde studenții își pot testa ideile și cunoștințele construind un business ce poate servi uneia dintre cele mai stringente nevoi ale prezentului.

Energy Challenge reprezintă o competiție studențească unde cei mai buni și talentați studenți îşi folosesc la maximum creativitatea în dezvoltarea unor proiecte cu teme specifice.

Pe parcursul a două luni studenţii identifică idei inovatoare care să determine creșterea satisfacției clienților și pe baza acestora realizează proiectele cu care vor intra in competiție. Se pot aborda subiecte de la eficiență energetică, până la mobilitate sustenabilă, dar și modalități diferite de livrare, respectiv de prestare a produselor și serviciilor actuale.

Sus

© E.ON România S.R.L. 2015