E.ON Drive - IMWORLD 2018

Despre inovare, mobilitate electrică şi transformare organizaţională la E.ON

Ce este o organizație agilă? Cum este încurajată cultura antreprenorială în cadrul unei organizații mari şi cum poate inova o companie înlocuind modul de lucru tradiţional, cu un mod de lucru nou, bazat pe aplicarea conceptelor de Open Innovation și Agile? La toate aceste întrebări a răspuns Anda Hajdinjak, Head of Innovation and Agile, E.ON România, în cadrul unei sesiuni despre inovare, mobilitate electrică şi transformare organizaţională.

În faţa unei audiențe de peste 200 participanți la Internet & Mobile World 2018, ea a vorbit despre cum E.ON aplică principiile Agile, specifice mai mult companiilor de tip start-up, și cum o modalitate nouă de lucru, bazată pe aceste principii, întărește structurile organizaționale, diminuând mentalitățile de tip "silo", ajutând compania să creeze soluții inovatoare mai eficient și mai rapid.

Alegând un mod de lucru agil, o companie va resimţi avantaje atât pe plan intern, cât şi pe plan extern. Pe plan intern putem vorbi despre eficientizarea modului de lucru, o mai bună colaborare a membrilor echipelor implicate în proiecte, o dezvoltare profesională continuă. Pe plan extern, un mod de lucru agil duce la o mai bună definire a aşteptărilor clienţilor şi o îmbunătăţire semnificativă a timpului de livrare a unei soluţii noi în piaţă, soluţie adaptată nevoilor reale ale clienţilor.

Anda Hajdinjak, Head of Innovation and Agile, E.ON Romania

Într-un astfel de mediu agil s-a născut şi E.ON Drive, soluţia completă de mobilitate electrică ce vine în sprijinul tuturor celor care doresc echipamente de încărcare a maşinilor electrice. E.ON Drive nu înseamnă doar o staţie de încărcare, ci şi servicii de consultanţă, instalare şi beneficii post vânzare. E.ON Drive este partenerul tău în mobilitate electrică.

Standul E.ON a dăruit energie de călătorie câtorva sute de vizitatori curioşi să afle mai multe despre soluţiile E.ON Drive, să experimenteze mobilitatea electrică prin intermediul tehnologiei VR sau să refacă trasee prin Bucureşti cu ajutorul ozoboţilor.

E.ON Drive - Freedom is electric