Suntem bucuroși să vă anunțăm că în urma rezultatelor studiului ”Cei mai doriți angajatori 2020”, realizat de Catalyst Solutions:

Grupul E.ON România s-a clasat pe locul #38, iar în industria Energy a ocupat locul #2

Catalyst Most Desired Employers 2020

Iată câteva detalii despre clasament:

  • A fost realizat în perioada februarie-mai, pe baza unui studiu la care au participat peste 19.000 de respondenți din toată țara;
  • Numărul de respondenți este format din candidați cu studii superioare (juniori și persoane cu experiență profesională), cu profil Business, IT&C, Inginerie, Științe Sociale și Medical/Farma;
  • Răspunsuri libere, neasistate, la întrebarea care sunt Top5 companii din România pentru care și-ar dori să lucreze.

Se pare că printre cei mai importanți factori în alegerea angajatorului se numără:

  • recunoașterea performanțelor;
  • atmosferă de lucru plăcută;
  • lideri care încurajează dezvoltarea angajaților. 
Top 10 factori în alegerea angajatorului

Top 5 obiective profesionale ale candidaților în 2020

Păstrarea unui echilibru între viața personală și cea profesională, rămâne în continuare cel mai important obiectiv în rândul candidaților.

În același timp, atingerea unui nivel salarial superior reprezintă al doilea cel mai menționat obiectiv profesional pentru viitorii 3 ani, în rândul celor chestionați.

Top 5 obiective profesionale

Dacă luăm în considerare și obiectivele profesionale de mai sus, pe care le urmăresc candidații, atunci observăm că lipsa oportunităților de avansare în cadrul companiei, reprezintă un motiv bine întemeiat pentru care angajații decid să părăsească locul de muncă.

Top 5 motive pentru părăsirea locului de muncă

Dacă dorești să afli mai multe despre Topul Celor Mai Doriți Angajatori 2020, click aici.

Am reușit în acest an performanța de a ne clasa pe locul #2 în industria Energy și să ocupăm locul #38 în topul celor mai doriți angajatori din România, pentru că suntem autentici, motivați și curajoși! Sperăm că aceste calități ne vor conduce către rezultate bune și în viitor.

#EchipaEONRomânia