Faceți cunoștință cu cei mai noi trainee care s-au alăturat echipei E.ON

A venit momentul să vă facem cunoștință cu cei 6 trainee, care s-au alăturat echipei E.ON începând cu această săptămână, în cadrul programului pentru absolvenți GraduatE.ON. Până în prezent, programul a reușit să atragă de-a lungul celor 15 ani de existență, 153 de tineri pasionați de inginerie, economie, resurse umane și științe juridice, dornici să facă parte din echipa noastră.

Alina Avrămoaei
Alina Avrămoaei

”Eu sunt Alina și sunt studentă în anul II de masterat în cadrul Universității Tehnice din Cluj Napoca. Copil fiind însă, visul meu a fost să devin un inginer. De ce? Pentru că ei sunt cei care pun lucrurile în mișcare, sunt motorul societății noastre, fără de care nu am mai evolua.

Sunt o persoană sinceră, sociabilă, muncitoare și ambițioasă, descurcăreață, dornică de a învăța lucruri noi și gata să facă față tuturor provocărilor ce răsar la orizont.”

Mihai Luca
Mihai Luca

”Mă numesc Mihai și sunt absolvent al Facultății de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată. Sunt o persoană responsabilă, serioasă și perseverentă în a atinge scopurile pe care mi le propun. Sunt mereu deschis la noi activități si experiențe legate de diverse proiecte. 

Ca urmare a experienței de lucru în domeniul energetic și a susținerii profesorilor de la facultate, am descoperit o pasiune pentru implicarea în dezvoltarea utilizării surselor regenerabile și pentru îmbunătățirea sectorului energetic.”

Andrei Olar
Andrei Olar

”Sunt Andrei Olar și mă bucur că fac parte din echipa E.ON Romania. Doresc să vă spun că sunt o persoană căreia îi place “lucrul bine făcut” adică pun pasiune în tot ceea ce fac. Sunt un om deschis, caut mereu “the next big thing” pentru a mă dezvolta atât din punct de vedere personal cât și profesional.

Pasiunea mea pentru procesele inginerești a început de la o vârstă fragedă. Această pasiune reprezintă o sursă constantă de motivație care mă face să învăț skill-uri noi pentru o dezvoltare continuă. ”

Andreea Dăbuleanu
Andreea Dăbuleanu

”Eu sunt Andreea și am absolvit atât facultatea, cât și masteratul la Academia de Studii Economice București. 

Îmi place să ”devorez” cărți, fiindcă îmi permite să explorez idei și lumi noi . De asemenea, îmi place să mă familiarizez cu situațiile noi și dilemele care pot fi explorate în acest mediu. Dar acest tip de analiză (provenită din simpla lecturare a cărților) nu ar fi completă fără o altă pasiune a mea: călătoriile. Dacă lectura îmi deschide apetitul pentru oportunități noi, atunci călătoritul este cel care îl satisface. ”

Iulian Tanașcu
Iulian Tănașcu

”Mă numesc Iulian Tănaşcu, am 25 de ani şi sunt dublu licențiat în informatică și economie, am un master în Management și Marketing Internațional.

Sunt pasionat de călătorie, de partea civică, de dezvoltarea regională și geopolitică încă de pe băncile liceului. Pasiunile au continuat în timpul facultății atunci când am înființat o asociație de promovare turistică împreună cu 2 colegi, asociație care își propune să utilizeze elemente creative în promovarea României. 

Sunt o persoană complexă și pun suflet în tot ce fac și care are nevoie să vadă o finalitate la capătul procesului, acest lucru motivându-mă puternic. ”

Andreea Bora
Andreea Bora

”Mă numesc Andreea și sunt absolventă a Facultății de Business și a Școlii de Business ”Ecole de Management de Normandie”.

Îmi place să fiu implicată în cât mai multe activități, motiv pentru care de-a lungul anilor de studiu am fost voluntară pentru diferite organizații și proiecte. Îmi place să fiu scoasă din zona mea de confort, motiv pentru care cred că adaptabilitatea e una din calitățile mele cel mai ușor de observat.”

Din 24 de candidați care au participat în urmă cu câteva săptămâni în cadrul Centrelor de Evaluare, dornici să facă parte din programul GraduatE.ON, aceștia sunt cei 6 tineri valoroși care au fost aleși. Dacă v-au stârnit interesul, puteți afla povestea lor mai în detaliu direct din Yearbook-ul alăturat.

Pentru acești tineri, în perioada 5-9 octombrie a avut loc săptămâna de inducție, unde colegii noștri din cadrul a diferite departamente le-au prezentat ce înseamnă E.ON, sau care sunt domeniile de activitate ale companiei și au discutat diverse aspecte ce țin de Sănătate și Securitate în Muncă, IT, HR și multe altele. Tot în săptămâna de inducție, trainee au avut ocazia să îi cunoască pe câțiva din reprezentanții companiilor E.ON, care i-au încurajat și i-au inspirat cu propria poveste.

Le urăm mult succes noilor noștri colegi, care și-au început primul stagiu de pregătire în cadrul E.ON, în funcție de profilul lor și de nevoile companiei. Vor urma multe activități și proiecte, toate menite să îi formeze pentru o carieră de succes în compania noastră.