Oferă un plus de energie carierei tale în domeniul financiar @E.ON Business Services Cluj!

E.ON Business Services Cluj
E.ON furnizează soluţii pentru noua lume a energiei. Astfel, ne asigurăm că tot ceea ce facem are un singur scop: satisfacția clienţilor noştri, indiferent că este vorba de persoane fizice/familii, afaceri mici și mari sau chiar oraşe întregi.

Suntem o companie cu capital german, având peste 40.000 de angajaţi la nivel global.  În 2012,  a luat naştere  sediul E.ON Business Services Cluj al cărui scop este acela de a  livra servicii de contabilitate de cea mai bună calitate clienţilor interni ai Grupului E.ON din întreaga lume.

Datorită expertizei contabile, a proceselor standardizate şi structurilor IT, E.ON Business Services Cluj a devenit un partener important în procesul de luare a deciziilor la nivel global în Grupul E.ON.

Posturi vacante

Toate posturile disponibile la E.ON Business Services Cluj

Posturi pentru vorbitori de limba germană 

Dacă ai orice întrebare legată de oportunitățile existente în cadrul companiei, te rugăm să ne scrii la adresa recrutare@eon-romania.ro sau să ne trimiți un mesaj pe pagina de Facebook E.ON Business Services Cluj.

Ariile noastre de expertiză

Contabilitatea furnizorilor
Activitățile noastre de bază includ procesarea facturilor, efectuarea de plăți automate, asigurarea calității proceselor și optimizarea acestora, raportări de închidere de lună, precum și întreținerea bazei de date a furnizorilor. Comunicăm cu furnizorii din diferite țări și răspundem în mod profesional solicitărilor primite din partea acestora.

Contabilitatea clienților
Suntem responsabili de emiterea facturilor și de activități conexe procesului de facturare: revizuirea datele clienților, activități de colectare și menținerea relației cu clienții. În plus, facem raportările de final de lună și asigurăm în mod constant optimizarea proceselor și controlul calității.

Contabilitate Carte Mare
Suntem responsabili pentru registrul Cartea Mare și activitățile de închidere și raportare financiar-contabilă pentru toate companiile grupului E.ON (cu excepția celor din Germania). Livrăm la timp situații financiare complete și conforme pe baza înregistrărilor contabile, reconcilieri de conturi, precum și reconcilieri între companiile Grupului E.ON, urmărind îndeaproape termenele de închidere. La închiderea și raportarea financiară, suntem responsabili de introducerea și reconcilierea tuturor datelor în sistemul nostru de raportare financiară, inclusiv statisticile juridice și de management, precum și a notelor explicative la situațiile financiare.

Operațiuni bancare și plăți
Executăm plăți și înregistrăm extrasele de cont, planificăm lichiditatea și gestionăm cadrul contractual cu băncile partenere E.ON. Ne ocupăm de prelucrarea plăților manuale și automate și a cecurilor. Prin urmare, ne asigurăm că avem un grad ridicat de integritate și siguranță în această zonă importantă.

Contabilitate imobilizărilor
Suntem responsabili de contabilitatea activelor imobilizate ale Grupului E.ON. În acest departament se desfășoară activități cum sunt  generarea imobilizărilor, capitalizarea lor (alocare valoare), amoritizarea, retragerea și transferul acestora, precum și activități de închidere la sfârșitul perioadei. În mod regulat, transmitem raportări clienților și managementului.

Ativități de controlling și raportare IT
Suntem responsabili cu raportarea și contabilitatea costurilor IT pentru grupul E.ON, precum și de gestionarea finală a facturilor pentru facturarea directă a costurilor IT de la furnizorii de servicii IT către entitățile E.ON.

Activități de rambursare a cheltuielilor de deplasare
Asigurăm rambursarea eficientă și de înaltă calitate a costurilor generate de activitățile de deplasare (interne și externe), luând în considerare toate specificațiile companiei, impozitul pe venit și reglementările legate de TVA pentru toate entitățile din cadrul E.ON Germania UK.

Automatizarea proceselor prin robotizare (RPA)
Departamentul de automatizare a proceselor prin robotizare (Robotics Process Automation, RPA) a fost inaugurat la finalul anului 2017. RPA este o platformă software integrată în infrastructura IT existentă, programată să ruleze procese repetitive, în baza unor reguli prestabilite. Softul (robotul) are acces la diverse aplicații, poate colecta date sau modifica informații, astfel că anumite procese administrative sau de business ajung să fie complet automatizate.

Contabilitate operațiuni leasing
Suntem responsabili de captarea tuturor contractelor de leasing din cadrul Grupului E.ON în conformitate cu noul standard de contabilitate de leasing IFRS 16. De la începutul anului 2019, echipa gestionează partea de leasing și efectuează toate activitățile aferente leasingului tranzacțional.

E.ON Business Services Cluj Beneficiile noastre

Beneficiile noastre

  • Ne concentrăm atenţia pe dorinţele şi bunăstarea oamenilor
  • Transparenţă şi corectitudine
  • Echipă tânără şi energică
  • Pachet salarial atractiv
  • Program de lucru flexibil, echilibru excelent între muncă şi viaţa personală
  • Număr mai mare de zile de concediu în comparaţie cu alte companii
  • Avem prima grădiniţă privată din Cluj, care se află chiar lângă birourile noastre
E.ON Business Services Cluj S.R.L.
Calea Baciului, 2-4, Amera Tower, 400230, Cluj-Napoca