În spatele activităților, task-urilor și termenelor limită, suntem oameni. Ne place să sărbătorim reușitele, să petrecem timp împreună și să ne implicăm în acțiuni prin care să ajutăm comunitatea.

Aniversarea a 5 ani de E.ON Business Services Cluj
E.ON Business Services Cluj Teambuildings

Teambuildings

La E.ON Business Services Cluj punem oamenii şi echipa în centrul tuturor activităţilor. Ne luăm timp să oferim feedback, să reflectăm asupra realizărilor noastre şi asupra modului în care ne putem îmbunătăţi şi dezvolta atât ca indivizi, cât şi ca echipă.

E.ON Business Services Cluj Responsabilitate Corporatistă

Responsabilitate socială

Ori de câte ori avem ocazia, încercăm să ne implicăm în diverse acțiuni prin care să ajutăm comunitatea. Poate fi vorba de pregătirea unor pachete pentru copii și familii cu nevoi speciale, pregătirea unei mese calde pentru cei cu posibilități materiale reduse, plantarea copacilor, donarea de sânge și multe alte acțiuni caritabile.

E.ON Business Services Cluj Evenimente Sportive

Evenimente sportive

Suntem tineri, energici și sportivi. Așa că nu ratăm aproape nici o ocazie de a participa la diverse competiții sportive: fotbal, alergat, ciclism și altele.

E.ON Business Services Cluj Town Halls

Town Halls

Pentru că oamenii sunt pilonul cel mai important al unei companii de succes, ne asigurăm că aceştia sunt întotdeuna la curent cu ultimile noutăţi şi proiecte. Cum altfel să împărtăseşti informaţiile mai bine, decât printr-o întâlnire a tututor angajaţilor într-un mediu mai puţin formal, mediu
care ne trezeşete amintiri multora dintre noi – Aula Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiune a Afacerilor.

E.ON Business Services Cluj Petreceri

Petreceri

Ne place atât să lucrăm, cât și să ne distrăm împreună. Și chiar ne pricem la asta! Petrecerile noastre tematice sunt extrem de populare în rândul colegilor noștri. Tu trebuie să vii doar cu voia bună, iar noi ne ocupăm de toate detaliile organizatorice. Iar pentru ca amintirile să fie şi mai frumoase, am decis ca de fiecare dată să ne alegem o altă costumaţie.

E.ON Business Services Cluj Grădiniţa E.ON

Grădiniţa E.ON

Fără îndoială, familia reprezintă un element cheie în echilibrul profesional şi personal. Ştim cu toţii cât de dificil este pentru părinţi să găsească un loc disponibil la o grădiniţă situată aproape de casă sau de serviciu, cu un program flexibil şi dacă se poate să fie situată şi într-o zonă cu trafic rezonabil.

De aceea am dorit să dăm o mână de ajutor angajaţilor noştri prin oferirea acestor servicii, pentru a câştiga timp şi pentru a fi mai liniştiţi deoarece copiii sunt pe mâini bune, chiar la un pas de ei! Spaţiul este astfel organizat încât să asigure confort şi siguranţă pentru 60 de copii. Locul de joacă, sălile de curs, sala de masă, grupurile sanitare precum şi atelierele pentru diferitele activități recreative şi educative sunt amenajate special pentru micuţii cu vârsta cuprinsă între 1-6 ani.

Partenerul E.ON în acest proiect este Fundaţia Ţăndărică, organizaţie locală care se ocupă de procesul de selecţie a educatorilor şi a personalului auxiliar şi care va fi responsabilă de aspectele educaţionale.

Fă cunoştinţă cu viitorii tăi colegi şi află mai multe despre cariera lor şi experienţa profesională din cadrul E.ON Business Services Cluj