Programe pentru studenţi

Summer Jobs

Un job pe timpul verii este prilejul ideal de a acumula experiență practică și de a-ți dezvolta abilitățile.

Urmărește-ne pe Facebook și vei putea afla din timp când poți aplica pentru programul nostru Summer Jobs. În mare, probabil ți-am dat deja un indiciu cu privire la perioada în care se desfășoară. :)


"M-am decis să aplic pentru programul Summer Jobs la E.ON Business Services Cluj în urma participării mele la un eveniment “Open Doors” în cadrul companiei, organizat în parteneriat cu Asociația RATIO. Am descoperit aici un mediu de lucru foarte cool, cu oameni minunați, care știu cum să-i ajute și pe ceilalți să se dezvolte."

Lucian Coblenschi, student anul II, Facultatea de Științe
Economice și Gestiunea Afacerilor, Cluj-Napoca

Internships

Cel mai ușor mod de a-ți da seama cât de bine ți se potrivește domeniul de studiu ales sau cum poți aplica cunoștințele dobândite la cursuri este să te înscrii într-un program de internship.

De regulă, noi anunțăm prin diverse canale media când urmează să dăm startul procesului de aplicare, însă dacă ești nerebdator să participi la un asfel de program, trimite-ne un e-mail la adresa recrutare@eon-romania.ro sau un mesaj pe Facebook și noi o să-ți răspundem în cel mai scurt timp.


"În cadrul facultăţii am auzit de internshipul de la E.ON Business Services Cluj şi m-am gândit că este o oportunitate perfectă de a acumula experienţă în profesia mea. În cele 6 săptămâni de internship am reușit să-mi dezvolt o imagine de ansamblu asupra procesele din diverse departamente. În echipa de Banking & Payments nu numai că am putut învăţa procesele, dar am devenit parte a echipei şi am putut să ajut cu sarcinile de zi cu zi."

Reinbold Renáta Enikő, studentă anul II, Facultatea de Științe
Economice și Gestiunea Afacerilor, Cluj-Napoca

Open Doors

Te invităm la sediul nostru pentru a ne cunoaște personal, pentru a vedea ce și cum lucrăm și de ce nu - pentru ca tu să decizi dacă ți-ar plăcea să revii. În cadrul evenimentelor de acest gen poți afla multe lucruri despre activitatea noastră pe care cu siguranță nimeni nu ți le va putea descrie mai bine.

Urmărește-ne pe Facebook pentru a afla când va fi următorul eveniment Open Doors.

Workshops

Ne place să-i învățăm și pe ceilalți la ce ne pricem noi mai bine. Poate fi vorba de cursuri mai tehnice, cum sunt cele de Excel și SAP sau pot fi cursuri de abilități soft, cum ar fi cel de comunicare în afaceri.

Poți afla detalii despre workshop-urile susținute de colegii noștri pe Facebook, la facultate sau prin diverse alte canale media. Urmărește-ne pentru a fi la curent sau trimite-ne un mesaj pe Facebook dacă ești interesat să afli mai multe detalii despr când va avea loc următorul workshop.