"I am happy that even after almost three years of working for E.ON, I have so many new things to learn on a daily basis and I have a fantastic team to work with."

Alexandra Cojocaru

Alexandra Cojocaru

Specialist Contabilitate Clienţi

Cum te-ai dezvoltat de-a lungul carierei în cadrul E.ON Business Services Cluj?
Ca parte a echipei de contabilitate a conturilor de clienţi din UK, am avut ocazia să învăţ procesul imediat după  tranziţia la Cluj, să îmi îmbunătăţesc abilităţile tehnice, să particip la cursuri şi training-uri de formare precum şi să fiu implicată în diferite proiecte.

De ce ai ales să lucrezi ca Specialist Contabilitate Clienţi în cadrul E.ON Business Services Cluj?
Am fost fascinată de contabilitate încă din facultate, iar E.ON mi-a oferit ocazia de a începe să lucrez în departamentul Contabilitate Clienţi fară nici o experienţă anterioară.

Care este, în opinita ta, cel mai improtant beneficiu pe care compania îl oferă angajaţiilor şi de ce?
În opinia mea, cel mai important beneficiu e oportunitatea de dezvoltare a abilităţilor şi faptul că poţi să îţi focusezi energia spre aria dorită.

Ce îţi place cel mai mult la munca ta?
Sunt fericită că fac parte dintr-o echipă fantastică și că după 3 ani în E.ON încă am lucruri noi de învăţat.

Raportându-te la experienţa ta, ai vreo sugestie sau recomandare pentru viitorii candidaţi? Ce sfaturi le poţi da pentru momentul în care aceştia decid să aplice pentru un loc de muncă?
Atunci când aplici pentru un loc de muncă este important să fii încrezător în forţele proprii şi să te comporţi cât mai natural.

Întrucât în tot acest timp ai fost angajată cu normă întragă, cum te-a ajutat compania să iţi finalizezi studiile?
Am început să lucrez la E.ON când încă eram studentă, iar posibilitatea de a avea program de lucru flexibil m-a ajutat foarte mult să îmi termin studiile.