“Ceea ce m-a captivat pe mine cel mai mult a fost oportunitatea de dezvoltare profesională şi de a lucra direct cu cea mai mare companie la nivel global din domeniul energetic. Motivaţia financiară este întotdeauna cea mai convingătoare, dar în cadrul E.ON Business Services Cluj e mai mult de atât, este vorba de oameni şi de muncă.“

Annamária Szücs-Balázs

Annamária Szücs-Balázs

Manager Operaţiuni Contabilitate Furnizori

Cum te-ai dezvoltat de-a lungul timpului în cadrul E.ON Business Services Cluj?
M-am alăturat echipei E.ON Business Services Cluj în anul 2013 şi de-a lungul timpului am ocupat poziţii care presupuneau responsabilitate si vizibilitate sporită. Am început pe o poziţie de expert în cadrul departamentului de Contabilitate Furnizori Germania, continuând ca team leader, poziţie care a dus la cea actuală, şi anume cea de Manager de Operaţiuni.

Cum ai ajuns să ocupi poziția actuală la E.ON Business Services Cluj?
Pe măsură ce evaluam noile oportunităţi de carieră, pot spune că E.ON Business Services Cluj a depăşit în mod clar toţi concurenţii săi. Ceea ce m-a captivat cel mai mult a fost posibilitatea de a creşte şi de a lucra direct cu una dintre cele mai mari companii la nivel global din domeniul energetic. Motivaţia financiară este întotdeauna cea mai convingătoare, dar în cadrul E.ON Business Services Cluj e mai mult de atât, este vorba de oameni şi de muncă. Clienţii apreciază cu adevărat capacitatea noastră de a fi inovativi, iar îmbunătăţirile şi provocările constante mă ajută să îmi menţin motivaţia. Dezvoltarea mea în cadrul companiei a fost foarte structurată, acest lucru făcând mai uşoară integrarea cu poziţiile noi şi provocatoare. Cu fiecare avansare, am putut să pun în practică toată experienţa dobândită din rolul meu anterior, aplicând toate instrumentele cunoscute.       

Care este, în opinita ta, cel mai improtant beneficiu pe care compania îl oferă angajaţiilor şi de ce?
Aici trebuie să subliniez câteva beneficii importante: cursurile şi trainig-urile de înalta calitate, programul de muncă flexibil şi zilele suplimentare de concediu oferite anual de companie. Toate acestea reprezintă o oportunitate de dezvoltare şi un echilibru între muncă şi viaţa personală.

Ce îţi place cel mai mult la munca ta?
Fiecare rol şi nivel de responsabilitate mi-a adus noi provocări neprevăzute care necesitau decizii şi explicaţii rapide. Poziţia mea actuală este mai strategică şi mai tactică. Mi se cere să contribui la multe decizii care nu au neaparat o soluţie bine definită. Fiecare zi e diferită şi, în cele mai multe cazuri imprevizibilă, lucru care mă ţine foarte activă toată ziua. Spiritul de echipă şi colaborarea strânsă cu oamenii mă menţine de asemenea motivată. Pasiunea şi angajamentul sunt foarte importante pentru mine şi mă consider foarte norocoasă pentru că în echipa mea se regăsesc aceste caracteristici. Lucrăm într-o atmosferă internaţională şi dinamică, iar poziţia mea îmi oferă şansa de a descoperi diferite pieţe, procese şi culturi. Acest lucru ne permite să avem parte de o mulţime de experienţe interesante, care ne ajută să vedem lucrurile dintr-o perspectivă diferită.

Raportându-te la experienţa ta, ai vreo sugestie sau recomandare pentru viitorii candidaţi? Ce sfaturi le poţi da pentru momentul în care aceştia decid să aplice pentru un loc de muncă?
Să ştiţi ce căutaţi şi să luaţi decizii realiste. Şi întotdeauna şă profitaţi de oportunitatea de a învăţa ceva nou.

Prin ce se diferenţiaza E.ON Business Services Cluj faţă de alte companii când vine vorba de mediul de lucru şi gama de servicii?
E.ON Business Services Cluj oferă servicii de contabiliate pentru multe ţări. E.ON Business Services Cluj este unic doarece reconciliaza viaţa profesională cu cea de familie, lucru care E.ON îl consideră datoria sa cea mai mare ca şi companie şi responsabilitatea ei faţă de societate.