„Compania organizează sesiuni regulate de training şi îi încurajează pe angajaţi să îşi continue studiile. Totodată, angajaţii beneficiază de numeroase oportunităţi de dezvoltare în cadrul companiei chiar şi la nivel internaţional”.

Ancuţa Camelia Müller

Ancuţa Camelia Müller

Expert Mijloace Fixe

Cum te-ai dezvoltat în cadrul companiei E.ON Business Services Cluj?
Împlicarea în diverse proiecte mi-a permis să îmi îmbunătăţesc atât competenţele tehnice, cât şi cele personale. Unul dintre programele care mi-a oferit un sentiment enorm de mulţumire a fost Programul de Inducție, aplicat pe toate departamentele. În plus, ca trainer de Mijloace Fixe , îmi propun să aplic metode moderne de predare în aşa fel încât să transmit eficient cunoştinţele şi să îmi pun în valoare competenţele.

Ancuţa, de ce ai hotărât să lucrezi ca Expert pe departamentul de Mijloace Fixe în cadrul E.ON Business Services, Cluj?
La baza deciziei mele de a aplica pe poziţia actuală de Expert pe departamentul Mijloace Fixe şi de Trainer a existat atât o motivaţie intrinsecă, cât şi extrinsecă, precum: educaţia mea, experienţa mea anterioară în domeniul contabilităţii şi pasiunea mea pentru contabilitate şi partea de training.

În opinia ta, care este cel mai important beneficiu pe care compania îl oferă angajaţilor şi de ce?
După părerea mea, unul dintre cele mai importante avantaje constă în faptul că angajaţii au şansa să se dezvolte. Compania organizează traininguri regulate şi îi încurajaează pe angajaţi să îşi continue studiile. În plus, angajaţii pot să profite de oportunităţile existente de dezvoltare în cadrul companiei chiar şi la nivel internaţional.

Ce le-ai recomanda candidaţilor, din experienţa ta?
Prin prisma experienţei mele de lucru, am descoperit că nu doar cunoştinţele tehncie sunt importante, ci şi capacitatea de a lucra cu oamenii, abilitatea de a-ţi prezenta şi argumenta ideile eficient şi de a înţelege punctul de vedere al interlocutorului. După părerea mea, cu cât îţi doreşti mai mult să te implici şi să înveţi despre jobul tău, cu atât devii mai interesat şi mai motivat.

Ce părere ai despre programul flexibil de la E.ON Business Services Cluj?
Flexibilitatea programului reprezintă un aspect important pentru mine, de când am început studiile la doctorat. Dacă reuşeşti să îţi îndeplineşti sarcinile sârguincios şi să câştigi încrederea celorlalţi datorită eforturilor tale, vei avea posibilitatea să îti adaptezi orele de lucru la nevoile tale personale.