„Să lucrez ca și contabil într-o companie multinațională este mai mult decât a ține pur și simplu contabilitatea: prin confruntarea cu situații complexe poți să dobândești cunoștințe noi și totodată să îți aliniezi aptitudinile cu ultimele noutăți din contabilitatea internațională.”

Cătălin Nașca

Cătălin Nașca

Team Leader Registrul Cartea Mare

In opinia ta, care este cel mai important beneficiu pe care îl oferă compania și de ce?
E.ON Business Services Cluj oferă o perspectivă de ansamblu a întregului proces de contabilitate asupra fiecăreia dintre companiile care beneficiază de serviciile pe care le furnizăm. Acest lucru oferă angajaților oportunitatea de a acumula o experiență contabilă completă deoarece există posibilitatea de a lucra pe diverse procese/proiecte din cadrul companiei.

Ce iți place cel mai mult la job-ul tău?
Faptul că lucrez în echipă cu oameni foarte bine pregătiți mă ajută în dezvoltarea mea profesională. Sarcinile specifice procesului pe care lucrez nu au devenit niciodată o rutină pentru mine, ci îmi dau oportunitatea de a îmi îmbunătăți continuu calitatea și eficiența.

Din experiența ta, ce le-ai recomanda candidaților care aplică pentru un job în cadrul E.ON Business Services Cluj?
Cei care doresc să aplice la un job în cadrul E.ON Business Services Cluj ar trebui sa aibă înclinația spre o continuă îmbunătățire a sarcinilor de muncă și a setului propriu de aptitudini, precum și a aptitudinilor de interacțiune cu clienții și colegii de echipă. Procesul de selecție este unul riguros, dar candidații ar trebui să fie încrezători, întrucât demonstrând-și cele mai bune calități si abilități, rezultatul va fi de succes.

Care este părerea ta despre programul flexibil de muncă în cadrul E.ON Business Services Cluj?
Echilibrul dintre viața personală și viața profesională poate fi uneori greu de atins, dar experiența mea în cadrul E.ON Business Services Cluj m-a învățat că acest echilibru poate fi totuși găsit. Programul flexibil de muncă te ajută în mod special să îți ajustezi prioritățile personale la cerințele jobului, obținând în final un mediu de muncă – viață personală bine echilibrat.