“Ceea ce îmi place cel mai mult este faptul că sunt înconjurat de colegi uimitori. Împreună am creat un mediu de lucru deosebit, în care toată lumea se simte validată și este incurajată să își prezinte propriile idei.”

Rareş David

Rareş David

Manager Operațiuni Contabilitate Clienți

Cum te-ai dezvoltat de-a lungul timpului în cadrul E.ON Business Services Cluj?
În anul 2012 m-am alăturat echipei E.ON Business Services Cluj pe poziția de Asociat din cadrul departamentului de Contabilitatea Furnizorilor Suedia. Ulterior mi s-a oferit posibilitatea de a participa la tranziție din Benelux. În urma fazei de stabilizare, am devenit Expert în echipa de Plăti și Raportare din cadrul QA Internațional Benelux. În 2015 a apărut o nouă oportunitate, dar de această dată, in departamentul de contibilitatea furnizorilor România. Postul vacant a fost cel de Coordonator Echipa, unde am fost promovat cu succes. Astfel, incepand cu anul 2015 sunt responsabil pentru echipa de AP România.

Cum ai ajuns să ocupi poziția actuală la E.ON Business Services Cluj?
Sunt pasionat de acest domeniu și am simțit că experiența mea ar fi valoroasă în obiectivele viitoare ale echipei. Dintotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu oamenii și să creez un mediu de lucru plăcut și productiv. Impreună cu colegii din echipa AP din România, asteptăm mereu noi provocări.
 
Care este, în opinita ta, cel mai improtant beneficiu pe care compania îl oferă angajaţiilor şi de ce?
Aceasta este o întrebare dificilă, deoarece există numeroase beneficii la care mă pot gândi. Dacă aș alege una, ar fi flexibilitatea de care da dovada E.ON în susținerea fiecărui angajat pentru a-și maximiza aspirațiile profesionale. Aceeași abordare este prezentată și în programul flexibil de lucru, ceea ce contribuie la rândul său, la o mai bună echilibrare a vieții profesionale și la un mediu de lucru pozitiv.

Ce îţi place cel mai mult la munca ta?
Ceea ce îmi place cel mai mult este faptul că sunt înconjurat de colegi uimitori. Împreună am creat un mediu de lucru deosebit, în care toată lumea se simte validată și este incurajată să își prezinte propriile idei. Acest lucru ne menține activi și ne ajută să creștem, deoarece fiecare zi prezintă noi provocări pe care împreună le putem depăși cu succes.

Raportându-te la experienţa ta, ai vreo sugestie sau recomandare pentru viitorii candidaţi? Ce sfaturi le poţi da pentru momentul în care aceştia decid să aplice pentru un loc de muncă?
Un candidat puternic este unul mereu autentic, dispus să învețe și gata să facă o treabă excelentă. Sugestia mea este să vină bine pregătit pentru interviu , să cerceteze cu atenție descrierea postului și să se asigure că obiectivele și așteptările profesionale sunt în concordanță cu detaliile concrete ale jobului.
 
Prin ce se diferenţiaza E.ON Business Services Cluj faţă de alte companii când vine vorba de mediul de lucru şi gama de servicii?
E. ON Business Services Cluj este un loc de munca deosebit deoarece se concentrează pe echilibrul dintre timpul alocat muncii și alte aspecte ale vieții. Pentru a ajuta în acest sens, a fost construită o grădiniță lângă clădirea de birouri. Acest lucru demonstrează angajamentul pe care EBUS Cluj îl are față de angajații săi