„Suntem o echipă excelentă la lucru, iar majoritatea dintre noi, suntem de asemenea prieteni şi în afara companiei, fiind implicaţi împreună în multe activităţi sociale.”

Sergiu Bota

Sergiu Bota

Team Leader Globe Processes 

Cum te-ai dezvoltat de-a lungul carierei în cadrul E.ON Business Services Cluj?
Am început să lucrez în E.ON în anul 2013, ocupând un rol  de expert în procesul  de contabilitate a conturilor de clienţi. După ce am făcut parte din 4 tranziţii în diferite ţări precum Suedia, Germania, Benelux si UK, am văzut din acestă experienţă o nouă provocare şi anume aceea de a lucra mai îndeaproape cu oamenii, drept urmare am preluat un nou rol, şi anume cel de team leader.

De ce ai ales să lucrezi în calitate de team leader în cadrul E.ON Business Services Cluj?
Îmi place echipa de management şi am simţit că experienţa pe care am adus-o cu toţii din diferite domenii de activitate ne-a ajutat să devenim o echipă puternică într-un mediu de lucru drăguţ şi dinamic.

Ce îţi place cel mai mult la munca ta în cadrul echipei Globe Processes?
Suntem o echipă excelentă la lucru, iar majoritatea dintre noi, suntem de asemenea prieteni şi în afara companiei, fiind implicaţi împreună în multe activităţi sociale.

Raportându-te la experienţa ta, ai vreo sugestie sau recomandare pentru viitorii candidaţi? Ce sfaturi le poţi da pentru momentul în care aceştia decid să aplice pentru un loc de muncă?
Vă recomand să cercetaţi piaţa locurilor de muncă, să vă asiguraţi că ceea ce alegeţi este ceea ce vă aşteptaţi şi nu doar să îndeplinească tiparele clasice ale unui loc de muncă.