GraduatE.ON

GraduatE.ON

Super-puterea noastră prin care investim în tineri talentați, de mai bine de 14 ani

 • Stagii în diferite departamente din cadrul companiei
 • Programul care îți transformă potențialul în realitate
 • Peste 50% dintre trainee au ajuns să coordoneze echipe și proiecte
 • Aproape 80% dintre cei peste 140 trainee și-au construit o carieră în cadrul companiei

Pe parcursul acestor ani, s-au angajat peste 140 de trainees, dintre care aproximativ 80% și-au construit mai departe o carieră în cadrul companiei și mai mult de jumătate au ajuns să coordoneze echipe și proiecte. Am pregătit tot ce ai nevoie pentru ca și tu să-ți începi aventura: un job stabil cu toate beneficiile pe care le are un angajat E.ON, stagii diverse ca să îți dai seama unde ți-e cel mai bine, plus mentori numai unul și unul. Dacă nu te desparte mai mult de un an de examenul de licenţă sau disertaţie şi te gândeşti “Încotro?”, trebuie doar să vii cu studiile adecvate şi cu reputaţia de student bun.

Îţi oferim posibilitatea să explorezi departamentele companiei, să cunoşti lumea energiei, să te dezvolţi şi să îţi foloseşti ingeniozitatea, după care vei decide unde ţi-ar plăcea să îţi continui activitatea.

Posturi disponibile

Trainee Economist

Trainee Inginer

Trainee IT

GraduatE.ON 2021

Procesul de aplicare

1. Accesează platforma de recrutare
2. Creează-ți un cont
3. Parcurge întrebările de departajare
4. Încarcă-ți CV-ul

De ce GraduatE.ON?

Monotonia nu va face parte din agenda ta în companie, pentru că diversitatea activităţilor şi a oamenilor cu care vei interacţiona este atât de mare, încât mereu vei avea ceva nou de explorat.

Pe lângă stagii, colegii trainee sunt implicaţi în multe proiecte cu mare vizibilitate în cadrul companiei, dar şi în afara acesteia: Energy Challenge este un proiect care prinde contur an de an exclusiv prin implicarea colegilor trainees. Tot ei sunt cei care împărtășesc colegilor mai tineri activitatea din diferite departamente, pentru a le facilita alegerea.

Dacă vei demonstra implicare pe parcursul stagiilor, la finalizarea Programului GraduatE.ON, vei avea deja bazele unei cariere de succes în E.ON!

Ce înseamnă acest program pentru tine?

Stagii în diferite departamente

 • Îți vei începe actvitatea în luna septembrie, cu un program de inducție, iar apoi vei efectua primul stagiu;
 • Un trainee efectuează de regulă, 4-6 stagii, cât mai diverse, pentru a profita la maxim de programul special gândit pentru absolvenți talentați;
 • Noi te vom susține și te vom scuti de grijile materiale.

Dezvoltare constantă

 • La E.ON dezvoltarea personală și profesională nu sunt doar un clișeu;
 • Vei beneficia de cursuri pentru abilități generale și competențe profesionale, dar vei învăța mult prin mentoratul oferit de profesioniști din companie;
 • Stagiile diverse și trainingurile de care vei avea parte îți oferă șansa de a-ți construi o importantă rețea de cunoștințe în diferite departamente.

Suport continuu

 • Pe toată perioada programului un specialist HR îți va oferi sprijin permanent și va monitoriza parcursul tău în cadrul companiei;
 • În același timp vei beneficia de un mentor în fiecare stagiu și de sprijinul celorlalți colegi trainee aflați de mai mult timp în program.

Ce ne dorim de la viitorul nostru coleg GraduatE.ON?

 • Să fii student în ultimul an, nivel licenţă sau master, într-unul din domeniile specificate în anunţuri şi să te poţi lăuda cu rezultatele tale din timpul studiilor.
 • Ne aşteptăm să ai cunoştinţe foarte bune de Microsoft Office, dar nu ezita să treci în CV orice alte aplicaţii pe care le cunoşti.
 • Ne dorim să ai cunoştinţe foarte bune de limba engleză.
 • Căutăm colegi disponibili pentru deplasări de serviciu şi relocare pe durata stagiilor, desfășurate bineînțeles în deplină siguranță, lucru ce va face ca stagiile tale să fie mai diverse, mai interesante.
 • Ne-ar plăcea să îmbogăţim echipa cu oameni diverşi, cu activităţi şi interese extracurriculare cât mai interesante (organizaţii studenţeşti, voluntariat, sesiuni de comunicări ştiinţifice).

Care sunt etapele de recrutare prin care vei trece?

 • Încarcă CV-ul pe platforma de recrutare până la data de 20 aprilie;
 • Dacă vei fi selectat, urmează o etapă de testare online;
 • În cazul în care ai trecut testarea cu brio, în perioada martie-mai, va urma interviul telefonic;
 • Dacă ai ajuns în etapa finală, vei participa la Centrul de Evaluare, care se va desfășura online, pe durata unei zile.

Posturi disponibile

Testimoniale

Loredana Petru

"Momente definitorii au fost nenumărate de-a lungul celor aproape 15 ani în E.ON, dar toate au avut un catalizator puternic - oamenii cu care am lucrat."

Loredana Petru
Petrică Lucaci

Petrică Lucaci

"M-a ajutat foarte mult experiența din programul GraduatE.ON pentru a mă adapta la exigențele poziției actuale de Coordonator Compartiment Tehnic al Centrului Operațiuni Rețea Electricitate Iași."

Ramona Borda

”Este o experiență la care mă gândesc cu mare drag. Nu m-am așteptat să învăț atât de multe lucruri. Cu emoții mă gândesc că la nici un an distanță stăteam ”de cealaltă parte a mesei” la Centrul de Evaluare a viitorilor trainee, proces în care am fost și eu implicată.”

Ramona Borda
Daniel Pascale

 

Daniel Pascale

”Îmi amintesc că testele din etapele de selecție au trecut rapid și m-am trezit în fața sediului E.ON din Târgu Mureș. A fost o zi plină de energie, în care am fost pus în situații cu care nu mă mai întâlnisem până atunci. Apoi am primit telefonul care mi-a schimbat viața.”

Cunoaște-ne mai bine