"Am dezvoltat şi implementat împreună cu un coleg proiectul EyeWatch la nivelul întregii companii de distribuţie."

Andreea Sebeni

Andreea Sebeni

Specialist Investigații
Departamentul Investigații - Delgaz Grid

Studii: Master Tehnologia Transportului, Depozitării şi Distribuţiei Hidrocarburilor  Universitatea Petrol-Gaze Ploieşti
Stagii precedente:
Geographic Information System, Proiectare şi Optimizare Reţea, Managementul Calităţii, Managementul Investiţilor, Strategie şi Inovare Operaţională

 

Primele departamente în care am avut stagii, GIS (Geographic Information System) şi Optimizare Reţea, mi-au oferit şansa de a-mi folosi şi dezvolta baza de cunoştinţe tehnice acumulate în timpul studiilor.

Departamentul Managementul Calităţii a fost cel de-al 3-lea departament în care am solicitat stagiu. Ştiam cât este de complexă activitatea şi ador provocările. Cele şase luni petrecute acolo m-au ajutat să îmi conturez o imagine clară asupra interdependenţelor tuturor departamentelor din cadrul companiei.

Timpul a trecut, şi după un an în programul pentru Absolventi, am solicitat un stagiu în departamentul Managementul Investiţiilor... A fost o alegere excelentă. Am avut parte de activitatea cea mai tehnică şi mai complexă din întreaga companie de distribuţie.

Din dorința ca relația dintre Delgaz Grid şi firmele de execuţie să fie cât mai transparentă, astfel încât să avem parte de cea mai bună calitate a lucrărilor executate şi de un mediu conform normelor tehnice şi a celor SSM, am dezvoltat şi implementat împreună cu un coleg proiectul EyeWatch la nivelul întregii companii de distribuţie. 

Sumarizând, toate stagiile mi-au oferit input-uri valoroase care m-au ajutat să fiu ceea ce sunt astăzi… Specialist Investigaţii. Este funcţia care îmi oferă tot ceea ce mi-am dorit: provocări tehnice dar şi de dezvoltare a tacticilor investigative.