"Mentoring-ul este punctul forte al programului E.ON pentru absolvenţi. Având un mentor, ai parte de un alt punct de vedere, care îţi oferă o nouă perspectivă."

Ciprian Marin

Ciprian Marin

Coordonator Tehnic, Compartiment Tehnic și Monitorizare Gaz Suceava/Botoșani - Delgaz Grid

Studii: Ingineria Petrolului şi a Gazelor, specializarea Transportul Depozitarea şi Distribuţia Hidrocarburilor, Universitatea Petrol-Gaze Ploieşti.

Care au fost primele tale experienţe în cadrul programului?

Primele gânduri mă duc la interviurile finale - pot spune că încă de la bun început am fost trataţi cu profesionalism şi cel mai important, emoţiile pe care cu toţii le-am simţit la un interviu, au dispărut atunci când am realizat că persoanele din faţa noastră nu doreau decât să ne încurajeze şi să ne facă să scoatem tot ce era mai bun din noi.

Referitor la ”prima zi de lucru” îmi amintesc că m-am simţit puţin derutat datorită agitaţiei din jurul nostru însă, încetul cu încetul, am realizat că noi eram în centrul atenţiei şi nu îmi venea să cred că tot ce citisem despre program era adevărat. De asemenea, săptămâna de inducţie ne-a oferit şansa să facem cunoştinţă atât cu conducerea companiei cât şi cu ceilalţi angajaţi din program, care erau la fel de entuziasmaţi că acum făceam parte din „familia” E.ON.

Ce îţi oferă mentoring-ul din cadrul programului?

Mentoring-ul este punctul forte al programului E.ON pentru absolvenţi. Având un mentor, ai şansa să te implici în proiecte ce au loc în cadrul companiei, să ai parte de un alt punct de vedere dar şi să ţi se spună ce e greşit, cum trebuie făcut sau ce ar mai trebui îmbunătăţit la ideile tale.

Un alt aspect pozitiv este acela de mobilitate, atât cea decizională cât şi cea logistică. Implicându-te în activităţile curente ale companiei ai şansa să cunoşti persoane noi, să iţi faci cunoştinţe şi prieteni dar şi să vizitezi locuri noi.