"Sparge bula în care te afli şi nu-ți fie frică să le arăți celor din jur cine ești si de ce ești capabil. Lumea nu e atât de înfricoșătoare pe cât ţi-o imaginezi."

Daniel Pascale

Daniel Pascale

Daniel este din Tulcea, a studiat la Facultatea de Energetică Bucureşti şi este masterand la Hidroenergetică, la Grafică Inginerească și Design Industrial. Este pasionat de proiectarea 3D şi de domeniul eficienţei energetice și şi-a propus să achiziţioneze o mașină electrică.    

De ce ai ales să faci parte din echipa E.ON?

Aveam în cap întrebarea „Eu ce fac când termin studiile?” și m-am dus la conferința “Cariera în industria energetică” să mă interesez de posibile locuri de muncă. Acolo am aflat de GraduatE.ON și mi-am zis că E.ON este cea mai bună alegere. 

Ţie cum ţi s-a părut experienţa din Centrul de Evaluare a programului pentru absolvenţi GraduatE.ON?

Îmi amintesc că testele din etapele de selecție au trecut rapid şi m-am trezit în faţa sediului E.ON din Târgu Mureș, gata să intru la centrul de evaluare. A fost o zi plină de energie în care am fost pus în situaţii cu care nu mă mai întâlnisem până atunci. Apoi am primit telefonul care mi-a schimbat viața. Așa că m-am trezit din nou în faţa sediului de la Târgu Mureș, dar de data aceasta ca şi angajat.  

În ce stagii ai fost până acum şi care crezi că ţi s-a potrivit cel mai bine vis-à-vis de ceea ce îţi doreşti pentru viitorul tău profesional?

Fiind încă student primul stagiu a fost în București pentru a-mi putea termina studiile. Aici am ajuns în echipa E.ON Drive şi timp de 9 luni am întâlnit oameni minunați, care lucrează cu pasiune la schimbarea mobilității în România.  Am decis că următorul pas este acela de a merge la Iași, pentru a experimenta activitatea de teren. Aici am fost în stagiu două luni în echipa PRAM și ulterior Acces Rețea, ca să înțeleg toate etapele prin care trece un client pentru a se racorda la rețea.

Ce te-a surprins până acum?

Interacțiunea cu clienții, emoția de a discuta cu ei, străduința cu care am încercat să le rezolv problemele şi răbdarea de a asculta uneori critici. Din aceste interacțiuni am învățat că un client trebuie respectat așa cum mi-aş dori eu să fiu respectat.

Ce sfat ţi-ai da ţie însăţi dacă ai fi acum unul dintre viitorii trainee?

Sparge bula în care te afli şi nu-ți fie frică să le arăți celor din jur cine ești si de ce ești capabil. Lumea nu e atât de înfricoșătoare pe cât ţi-o imaginezi.