"Recomand studenţilor din anii terminali să se alature echipei E.ON pentru că au şansa să descopere oameni deschişi, informaţi, dornici să transmită mare parte din cunoştinţele lor."

Flaviu Marincaş

Flaviu Marincaş

Trainee Inginer
Management Produse şi Preţuri B2C - E.ON Energie România

Studii: Master - Tehnologii Multimedia, Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ETTI), Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (UTCN); Nivel Licenţă - Inginerie economică în domeniul electric, electronic şi energetic, Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ETTI), Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (UTCN)
Stagii precedente: Centrul Relaţii Clienţi, Facturare, Digitalizare, Suport Management Creanţe, Acces la Sistemul de Distribuţie şi Suport Vânzări.

Ce ai învăţat până acum în stagiile tale?

Voi începe cu cel mai elementar lucru pe care l-am învăţat, şi anume să înţeleg conţinutul facturii de gaze naturale şi am reusit să o explic clienţilor în aşa fel încât să o înţeleagă la rândul lor.

Am învăţat să lucrez în diverse programe utilizate pentru a gestiona cât mai eficient volumul mare de clienţi şi de datele relevante pentru aceştia. A face o analiză de business a fost de asemenea un lucru nou şi extrem de util pentru mine. Prin analiză am reuşit să dau mai mult sens ideilor pe care doresc să le implementez. 

De ce recomanzi studenţilor în ani terminali să se alăture echipei E.ON?

Recomand studenţilor din anii terminali să se alăture echipei E.ON pentru că au şansa să descopere oameni deschişi, informaţi, dornici să transmită mare parte din cunoştinţele lor. În plus vor fi colegi cu oameni într-un domeniu strategic aflat într-o continuă schimbare. Ei pot aduce un aport constructiv pentru societate şi companie pe măsură ce se dezvoltă şi învaţă.