"Am fost tare încântată să ştiu că colegii au încredere în mine şi asta m-a ajutat să prind şi mai mult curaj. "

Ramona Borda

Ramona Borda

Ramona a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației Târgu Mureş şi este interesată de domeniul psihologiei organizaţionale. Vorbeşte şase limbi (română, maghiară, germană, engleză, franceză şi spaniolă) şi este o fire creativă, pasionată de pictură, de lectură și de pescuit. 

De ce ai ales să faci parte din echipa E.ON?

E.ON pentru mine a fost tot timpul ceva WOW, ceva la care am aspirat. Mi s-a părut cea mai bună şansă de a mă dezvolta în domeniul HR şi de aceea în clipa în care s-a ivit oportunitatea de a fi Trainee HR am zis că nu trebuie să o ratez. 

Cum ţi s-a părut experienţa din Centrul de Evaluare a programului pentru absolvenţi GraduatE.ON?

Este o experienţă la care mă gandesc cu mare drag. Nu m-am aşteptat să învăţ atât de multe lucruri într-o singură zi. Cu emoţii mă gândesc că la nici un an distanţă stăteam “de cealaltă parte a mesei” la Centrul de Evaluare a viitorilor trainee, proces în care am fost şi eu implicată. 

Ai găsit în E.ON lucruri pe care nu te-ai fi aşteptat să le găseşti aici?

Da. Colegii mei din HR sunt minunaţi. Asta m-a surprins poate cel mai mult şi de aceea este o placere să vin la lucru, să muncesc şi să învăţ de la oameni atât de faini. Primul meu stagiu a fost la HR Direct timp de 6 luni, cel de-al doilea la Recrutare, apoi la departamentul Parteneri de Business şi Consultanţi HR. În fiecare stagiu am învăţat enorm de multe lucruri.

Ce activitate te-a surprins până acum?

Cel mai tare mă mândresc cu participarea mea la interviurile telefonice, ca şi recrutor, pentru poziţiile de Trainee Inginer. Am fost tare încântată să ştiu că colegii au încredere în mine şi asta m-a ajutat să prind şi mai mult curaj. Pe langă interviurile telefonice am participat cu plăcere şi la Târgurile de Cariere unde am reprezentat cu mândrie E.ON-ul.

Ce sfat ţi-ai da ţie însăţi dacă ai fi acum unul dintre viitorii trainee?

Să am încredere în mine şi să nu refuz nici o oportunitate care se iveşte deoarece aş avea doar de învăţat şi şansa de a cunoaşte oameni noi.