"A fost o provocare deoarece m-am implicat în proiecte care depăşeau aria mea de cunoaştere, ingineria, şi implicau concepte economice şi de marketing.’"

Răzvan Făgăraş

Răzvan Făgăraş

Expert Excelenţă Operaţională - Delgaz Grid

Studii: Inginerie Electrică, Universitatea Petru Maior Tg. Mureş
Stagii precedente: Managementul Energiei, Mentenanţă, Dispecerat şi Regimuri, Balanced Scorecard, AGILE, Inovare.

 

Ce te-a convins să aplici la Programul E.ON pentru Absolvenţi?

Studiile universitare oferă puţine şanse de a experimenta şi de a afla adevărata chemare în ceea ce priveşte cariera. Programul E.ON pentru Absolvenţi este construit însă exact pe acest principiu: timp de doi ani ai oportunitatea de a merge în stagii în cadrul departamentelor din companiile E.ON. Este o perioadă care poate produce rezultate excepţionale pentru accelerarea carierei tinerilor absolvenţi.

Care au fost primele tale experienţe în cadrul Programului?

În primul rând, a fost o experienţă de autocunoaştere, începând de la modul în care relaţionezi cu colegii de muncă la felul în care reacţionezi atunci când te confrunti cu concepte nefamiliare. Experienţa fost completată de un proces de învaţare continuă. Aş putea spune că adevărata completare a studiilor universitare se face la locul de muncă, aplicând teoria şi observând rezultatele practice.

În al doilea rând, a fost o provocare deoarece m-am implicat în proiecte care depăşeau aria mea de cunoaştere, ingineria, şi implicau concepte economice şi de marketing. În cadrul acestor proiecte curba de învaţare este una accelerată, mai ales din prisma împărtăşirii know-how-ului de la colegii cu o experienţă vastă.