"GraduatE.ON a însemnat pentru mine începutul unei experiențe pline de provocări, asimilare de cunoştinţe, networking și nu în ultimul rând, amintiri frumoase"

Simona Mihalte

Simona Mihalte

Specialist Achiziții Gaze, Departament Achiziţii Gaze - E.ON Gaz Furnizare


,,GraduatE.ON” a însemnat pentru mine începutul unei experiențe pline de provocări, asimilare de cunoștințe, networking și nu în ultimul rând, amintiri frumoase.

Am intrat în program în 2007, primul meu stagiu a fost la Biroul Legislația muncii, Divizia HR din cadrul
E.ON Servicii, urmat apoi de stagiul de la Departamentul Juridic din cadrul E.ON Energie România. Pot spune ca am avut şansa să întâlnesc oameni extraordinari, cu adevărat pasionați de munca lor şi mai ales dornici să împărtășească experiența lor profesională.

Momentan, îmi desfășor activitatea în cadrul departamentului Achiziții Gaze, un departament cheie în cadrul E.ON Gaz Furnizare. Echipa Achiziții Gaze are sarcina majoră de a analiza mediul economic, în vederea identificării celor mai bune soluții pentru acoperirea necesarului de consum al clienților din portofoliul propriu în condiții comerciale cât mai competitive.

Principalele responsabilități:

  • Suport la negocierea şi încheierea contractelor de achiziție, înmagazinare şi transport gaze naturale, precum şi a contractelor de vânzare gaze naturale pe piața en-gros.
  • Pregătirea de documentații pentru negocieri şi întâlniri.
  • Participare la pregătirea de strategii de achiziții, înmagazinare, transport, vânzare pe piaţa en-gros în scopul optimizării planificării cantităților, a contractelor precum şi pentru rezolvarea situaţiilor de criză (întreruperi gaze naturale).