Programul START pentru tineri ingineri, instalatori şi electricieni

Alin
Alin este unul dintre cei care după doar un an şi jumătate de la intrarea în companie ca stagiar, a ajuns să coordoneze o echipă de 10 electricieni și 2 ingineri. Înainte de a deveni coordonator de echipă, timp de 3 luni a fost project manager, utilizând metodologia ’’Agile’’ într-un proiect care a avut ca scop eficientizarea şi digitalizarea serviciilor de înlocuire a contoarelor.

De ce ţi-ai dori programul Start?

Pentru că ai ocazia de a învăţa meserie de la cei mai buni şi experimentaţi.

Ţi-am pregătit un program de instruire destinat debutanților, cu durata de 24 luni, interval în care te vei afla sub îndrumarea unui mentor din cadrul companiei, care se va asigura că nu îţi lipseşte nimic în procesul de învățare.

Noi suntem E.ON, o echipă formată din peste 5500 de colegi în România. În cele 13 ţări în care e prezent grupul, suntem mai mult de 40.000. O companie atât de mare şi de diversă înseamnă oportunităţi de dezvoltare profesionala şi personală pe măsură.

Prin companie mare ne referim, pe lângă E.ON, şi la Delgaz Grid - compania de distribuţie din cadrul grupului german E.ON, care operează o reţea de gaze naturale de circa 22.000 km în 20 de judeţe din jumătatea de nord a României şi o reţea de electricitate de peste 81.000 km în şase judeţe din Moldova.

De la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, E.ON a investit circa 1,5 miliarde de euro, mare parte din sumă pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate.

De ce o distribuţie atât de complexă? Pentru că furnizăm produse şi servicii energetice către trei milioane de clienți.

Experienţele colegilor

Despre experienţa ’’Start’’ ne povestesc Alin, Gabriel şi Beniamin, iar Ruben, coordonator acces la reţea, ne spune mai multe despre sursele din care îşi ia energia de zi cu zi.

Alin Spînu - Inginer stagiar

 

Beniamin Ianoş - Inginer stagiar
Gabriel Savin - Inginer stagiar

 

Ruben Daniel Cheţan - Coordonator Access la Reţea