Procesul nostru de recrutare

Înscriere
Preselecţie
Interviu
Ofertă
Înscriere
Preselecţie
Interviu
Ofertă

Înscriere online

Primul pas spre organizaţia noastră este prin instrumentul nostru de recrutare online. Aici poţi încărca toate documentele tale şi poţi aplica pentru poziţiile de interes. Cu doar câteva clicuri vei fi mai aproape de viitorul tău profesional! De îndată ce candidatura a fost încărcată în sistem vei primi confirmarea acestui fapt prin email.

Preselecţia şi primul contact telefonic

În următorul pas din procesul de recrutare, recrutorul şi managerul direct vor evalua candidaturile şi prin prisma cerinţelor poziţiilor vacante. În funcţie de poziţie, de numărul candidaturilor primite sau de domeniul în care candidaţi, acest proces poate necesita mai mult sau mai puţin timp . În cazul în care candidatura ta se remarcă pe durata acestui proces, vei fi invitat la un interviu telefonic. Acesta este un prilej foarte bun de a te cunoaşte mai bine şi totodată vei avea posibilitatea de a pune întrebări şi de a clarifica eventuale neclarităţi.

Interviu personal cu managerul direct

Candidaţii identificaţi în timpul interviului telefonic cu abilităţile şi calificările necesare vor fi invitaţi la un interviu personal. În timpul interviului personal vei avea oportunitatea de a discuta cu managerul direct despre poziţie, despre angajator şi despre aşteptările tale în ceea ce priveşte această poziţie.

Aproape ai terminat: oferta

După un interviu de succes cu managerul direct, vom pregăti oferta şi te vom contacta pentru a discuta următorii paşi. Te rugăm să ai în vedere că întregul proces de recrutare poate dura între 6 – 10 săptămâni.

Dacă ai întrebări cu privire la modul în care poţi aplica, te rugăm să ne trimiţi un mesaj la HRdirect.RO@eon.com.