Despre noi

E.ON România este compania holding care supervizează activitatea companiilor operaţionale ale grupului E.ON în sectorul energetic din România.

Obiectivul nostru este să consolidăm poziţia E.ON pe piaţa de energie din România şi să asigurăm securitatea furnizării de gaze naturale şi de electricitate pentru consumatori. Ne concentrăm eforturile pentru a fi recunoscuţi ca furnizori de soluţii eficiente, competitive şi sustenabile, care pot aduce mai mult confort pentru clienţii noştri.

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 16 ani. Companiile fanion ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România, acestea desfăşurând activităţi de distribuţie, respectiv de furnizare a energiei şi a soluţiilor energetice pentru circa 3,3 milioane de clienţi. În prezent, operăm o reţea de distribuţie a gazelor naturale în lungime de 23.300 km, respectiv o reţea de distribuţie a energiei electrice de 82.300 km.

De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 1,8 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,5 miliarde de euro.

Proiect de fuziune prin absorbție a societăților E.ON România S.R. L. și E.ON Servicii S.R.L.

E.ON Servicii S.R.L. (societate absorbită) și E.ON România S.R.L. (societate absorbantă) fuzionează. Vezi detaliile complete în proiectul de fuziune.

Managementul E.ON România