Energy Challenge

S-a dat startul pentru Energy Challenge 2019!

15.11.2018, Bucureşti
  • Studenţii se pot înscrie la această competiţie până la data de 15 decembrie a.c.;
  • Câştigătorii vor fi desemnaţi în luna aprilie a anului următor.

Aflată la a V-a ediţie, competiţia studenţească Energy Challenge aduce în prim plan provocări de mare actualitate din domeniul energiei: Eficienţă Energetică& Optimizare Reţea, Energie Verde, Digital&Smart şi Produse/Servicii Clienţi.

E.ON România, împreună cu instituţiile de învătământ superior și asociațiile studențești partenere, oferă tinerilor care urmează studii universitare ocazia de a revoluţiona lumea energiei prin perfecţionarea unor soluţii existene deja sau, de ce nu, de a identifica noi surse de energie care să schimbe complet configuraţia energetică actuală.

Astfel s-a dat startul pentru înscrierile la Energy Challenge 2019 - competiție la care pot participa echipe studențești din toate centrele universitare din țară. Până în data de 15 decembrie a.c., sunt așteptate pe site-ul dedicat energychallenge.eon-romania.ro proiecte sau idei noi, pline de energie care să pună în lumină preocupările tinerilor din acest domeniu.

Aceste propuneri vor fi analizate de către un juriu format din specialiști, iar echipele finaliste vor beneficia de o săptămână de training pe teme de HR și dezvoltarea proiectelor la Energy Challenge Academy. Marea finală va avea loc în luna aprilie a anului viitor, la Tîrgu Mureș, premiile pentru această ediţie fiind în valoare totală de circa 5000 de euro.

Pentru a fi cât mai aproape de studenţi şi pentru a le oferi direct informaţii, echipa Energy Challenge va fi prezentă în săptămânile următoare în principalele centre universitare din ţară.