E.ON Energie România vine în sprijinul copiilor defavorizați

13.05.2020, București
  • Un antreprenor timișorean va distribui cel puțin câte 250 de clătite pe săptămână copiilor din centrele de plasament și din alte centre sociale;
  • E.ON Energie România a pus la dispoziția promotorului acestei acțiuni de caritate unul dintre vehiculele sale electrice.

Un antreprenor timișorean de origine germană stabilit în Timișoara va livra gratuit, cu ajutorul unei mașine electrice puse la dispoziție de E.ON Energie România, clătite delicioase din ingrediente bio copiilor din instituțiile sociale din Timiș.

O clătită comandată pentru desert la firmele de comenzi online și livrări de mâncare din Timișoara înseamnă un desert în plus donat acestor copii, care cu atât mai puțin au primit vizite și motive să zâmbească în ultimele luni.

Pe perioada pandemiei, vizitarea celor aflați în aceste instituții este restricționată. Iar cei mici, resimt cel mai puternic această izolare.

Lui Christian îi plac foarte mult două lucruri: mașinile electrice și energia pozitivă. Iar ori de câte ori are ocazia, face o combinație între cele două.

Christian Gernemann este un pilot auto german îndrăgostit de România, care a vrut să vadă țara noastră cu ochii lui, în detaliu. Anul trecut, Christian a făcut ocolul României la bordul unui autovehicul electric. A străbătut 24.000 de kilometri și peste 2.000 de localități, stabilind și un record: cea mai lungă călătorie, într-o singură țară, cu o mașină 100% electrică ne-solară.

Anul acesta, Christian și-a propus să promoveze bunătatea și recunoștința, tot cu ajutorul unui vehicul electric – mașina electrică pusă la dispoziție de E.ON.

E.ON Energie România vine în sprijinul copiilor defavorizați

În fiecare după-amiaza, Christian își dedică timpul livrărilor către centrele de plasament și diverse instituții sociale care se îngrijesc de copiii vulnerabili, respectând normele de prevenție care implică minimum de contact.

În primele două săptămâni ale acțiunii, Christian își propune să doneze cel puțin 500 de clătite. Dacă totul merge conform planului, va suplimenta cantitățile. Totul este gratuit, iar beneficiul este dulce, sănătos și aduce zâmbete pe chipurile celor nevoiți să își petreacă aceste zile mai însingurați ca de obicei.

Facem bine împreună.