Energie pentru campioni

Energia este viață și asta se vede cel mai bine în preajma micilor campioni. Începând cu anul 2006 am contribuit la dezvoltarea unuia din cele mai importante campionate de fotbal pentru copii – Cupa E.ON Kinder. În fiecare an ne încărcăm cu energia miilor de copii prezenți și învățăm împreună regulile unei competiții sportive.

Campionatul de fotbal pentru copii – Cupa E.ON Kinder – este deja cu tradiție în România, desfășurându-se în Târgu-Mureș încă din anul 2006. Campionatul reușește, în prezent, să adune aproximativ 2000 de copii de la peste 50 de cluburi de fotbal din întreaga țară. Aflat sub semnul #energiepentrucampioni, turneul este organizat de Clubul ACS Kinder în parteneriat cu companiile Grupului E.ON din România. În cadrul turneului sunt disputate circa 400 de meciuri, miza fiind 18 trofee de echipă și 6 de golgheter.

"Multă muncă, dăruire şi pasiune sunt cele trei calităţi fără de care nu putem vorbi de succes în cariera de fotbalist., Ilie Dumitrescu – ambasadorul campionatului.

E.ON Kinder 2019
E.ON Kinder 2019
E.ON Kinder 2019
E.ON Kinder 2019
E.ON Kinder 2019