Din grijă pentru mediul înconjurător

Încă din 2016, odată cu stabilirea noii Strategii de Sustenabilitate la nivelul grupului E.ON SE, ne-am asumat un rol activ în diminuarea efectelor schimbărilor climatice. An de an, ne propunem să venim cu produse noi, dar și cu măsuri concrete și campanii ce vin în sprijinul protecției mediului înconjurător.

Energie în școlile copilăriei

Proiectul „Energie în școlile copilăriei”, derulat încă din anul 2012, urmărește îmbunătățirea condițiilor de studiu şi eficientizarea consumului de energie prin iluminarea bazată pe tehnologie led a sălilor de clasă. Corpurile de iluminat cu tehnologie led aduc o economie semnificativă de electricitate pentru iluminat, ceea ce se traduce pentru beneficiari prin facturi mai mici pentru energia electrică. Mai mult, iluminatul cu led are o durată de viaţă de câteva ori mai mare faţă de sistemele clasice, între 50.000 şi 100.000 de ore de funcţionare, şi o luminozitate superioară, respectiv 98% din cea naturală.

Plantează pentru viitor

“Plantează pentru viitor” este o campanie dedicată naturii, promovând totodată responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o avem în asigurarea unui viitor mai bun pentru generațiile viitoare. În perioada 2011 – 2012, împreună cu 11 Direcții Silvice și instituții de învățământ, am plantat 16.000 de copaci pe o suprafață de aproximativ 5ha. 

Plantare Copaci Bucecea
Plantare Copaci Sculeni